Accommodaties

Accommodaties 

De kamers

Elke kamer heeft een afzonderlijke sanitaire ruimte met lavabo en toilet. Zowel aan het bed als in het sanitaire gedeelte is er een oproepsysteem voorzien.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot aansluiting van een privé-telefoonlijn en/of aansluiting op het kabeldistributienet. Een televisietoestel kan u zelf meebrengen of ter plaatse van ons huren. 

Wij voorzien standaardmeubilair wat bestaat uit: een in hoogte verstelbaar bed, een stoel, zetel en nachtkastje met ingebouwde koelkast. U kan de kamer wel op een persoonlijke manier inrichten en eventueel eigen klein meubilair meebrengen. Overlaad de ruimte echter niet, opdat onderhoud en zorgverlening niet belemmerd zouden worden.

Kamers-1-1024x717
WZC De Heymeulen - Kamers foto 4
WZC De Heymeulen - Kamers foto 3
Bad-1-Alt-1024x717
Bad-2-Alt-1024x717
Badkamer-1-Alt-1024x717
Badkamer-2-1024x717
WZC De Heymeulen - Gemeenschappelijke Badkamer foto1

De badkamer

Wij bieden al onze bewoners de gelegenheid om wekelijks een bad of een douche te nemen onder begeleiding van verzorgend personeel. Aansluitend op het badmoment wordt het haar van de bewoner ingedraaid indien dit gewenst is. Het hoog-laagbad wordt eveneens gebruikt om te snoezelen. Hierbij wordt er een uitgebreid bad aangeboden waarbij de bewoner tot rust kan komen.

Het kapsalon

Wekelijks komt er een kapper langs die ten dienste staat van de bewoners die dit wensen. Het kapsalon mag daarbuiten ook gebruikt worden door een eigen kapper.

WZC De Heymeulen -Kapsalon foto 3
Keuken1
keuken 8
keuken 7
keuken 6
keuken 5
keuken 4
keuken 3
keuken 2

De keuken

De bereiding van de maaltijden is een belangrijk aandachtspunt binnen ons WZC.

In onze uitgebreide keuken worden dagelijks verse gerechten klaargemaakt door onze kok.

We zorgen voor een gevarieerd menu, bieden bewoners die het nodig hebben bijkomende ondersteuning bij de maaltijden en voorzien aangepaste voeding.

Het menu wordt wekelijks uitgehangen op het prikbord en uitgedeeld aan de bewoners.

Er is mogelijkheid om op de kamer te eten, maar we beschikken eveneens over een refter/leefruimte.

Ontspanningsruimtes

Hier kunnen onze bewoners ontspannen en gezellig samen zijn, zo stimuleren we de sociale vaardigheden en contacten met elkaar.

34
33
35

Twijfels of vragen ?

Contacteer ons snel en wij beantwoorden graag al uw vragen.