Nieuws en evenementen

Accommodaties 

1ste bewoner ontvangen op 31 maart 2023

Klik Hier

Menu:

Ons WZC heeft een waakkoffer.

“Een waakkoffer?” vraagt u.

Omdat we weten dat waken bij een sterfbed een intense ervaring is, bieden we vanaf nu de waakkoffer aan om zowel de familie als de bewoner te ondersteunen in deze laatste fase van het leven en deze fase zo waardevol mogelijk te maken.

In deze koffer bevinden zich een aantal dingen om het voor u aangenamer te maken, zoals een fleece dekentje, boeken, CD’s, schrijfmateriaal, folders rond de terminale fase,…
Maar ook dingen om het voor uw naaste zo aangenaam mogelijk te maken. Onder andere, massage-olie, bodylotion, etherische oliën, …

Deze koffer zal u aangeboden worden door het personeel, maar u kan uiteraard ook zelf naar de koffer vragen wanneer u daar nood aan heeft.
Wij hopen aan de hand van deze koffer u en uw naaste nog beter bij te staan.

 

Maatschappelijk werk

Rustoord De Heymeulen vzw beschikt sinds
1 maart over een maatschappelijk werker.

 

 

Naam: Wissal Zerouali

Bereikbaar op afspraak.

Tel.: 052 / 33 65 33

Mail: socialedienst@deheymeulen.be

 

Voor wat kunt u bij haar terecht?

Een maatschappelijk werker zoekt samen met u naar de oorzaak van uw probleem. 

Wij geloven in de unieke persoonlijkheid, competenties en levenskracht van de bewoner. Vanuit dit competentiemodel bekijken we iedere bewoner verschillend. De noden en behoeften van de bewoners vormen het vertrekpunt van onze zorg- en dienstverlening.

 

Wissal staat bewoners en hun familie bij op psychosociaal en administratief vlak, teneinde hun opname optimaal voor te bereiden.  Daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor algemene vragen en noden, kortom een luisterend oor en een extra aanspreekpunt binnen ons rustoord.

Twijfels of vragen?

Contacteer ons snel en wij beantwoorden graag al uw vragen.